SPA & WELLNESS

Спа зона

От

8:30ч.

До

19:30ч.

SPA & WELLNESS

Заповядайте в нашия спа център Аква Вива спа, където ви очаква оазис на спокойствие и релаксация. Тук ще ви предложим разнообразие от масажи, които са специално създадени, за да предложат максимално отпускане и облекчение от напрежението на ежедневието. От класическия масаж, който тонизира и освежава цялото тяло, до специфични терапии като рефлексология и ароматерапия, нашите квалифицирани терапевти използват различни техники, за да задоволят индивидуалните нужди на всеки клиент.

Освен това, в нашия спа център може да се насладите на басейн с лечебна минерална вода, която е известна със своите възстановяващи свойства. Водата е богата на минерали и микроелементи, които помагат за облекчаване на мускулни болки, стимулират кръвообращението и подобряват общото благосъстояние.

Предлагаме също уютна зона за почивка, където можете да се отпуснете между процедурите, наслаждавайки се на тишината и уникалната атмосфера на нашия спа център. За ваше удобство предлагаме и предварително записване на процедури, така че да можете да си гарантирате желаните услуги без излишно чакане.

За да се насладите на пълноценно спа изживяване, ние съветваме да се възползвате от нашия СПА етикет, като се въздържате от използването на мобилни устройства и да спазвате тишината, за да не нарушавате спокойствието на другите посетители. Пушенето е забранено в целия център, за да може всеки гост да се наслади на чист и освежаващ въздух.

За да запазите своя момент на релаксация, моля наберете вътрешен телефон номер 9 

ROOM SERVICE
DAILY SANITATION


**РЕЗЕРВАЦИИ**

Препоръчваме Ви да направите вашата резервация предварително. Възможни са записвания и на място според заетостта. За да направите резервация от вашата стая наберете номер 9.

**ОТКАЗ ОТ РЕЗЕРВАЦИЯ**

В случай, че закъснеете за вашата процедура, това ще предизвика върху времетарнето и, в противен случай ще Ви бъде начислена 100% от стойността на вашата резервация.

**ВЪТРЕШЕН ТЕЛЕФОН: 9 | AQUAVIVASPA-BG.COM**

**СПА ЕТИКЕТ**

СПА центърът е място за спокойствие и отмора. Моля, спазвайте тишината и уважавайте уединението на другите гости. Любезно Ви молим да се въздържате от използването на телефони и камери в зоната на Аква Вива спа. Пушенето в целия СПА център е забранено. СПА центърът не носи отговорност за изгубени вещи и ценности.

**ВЪТРЕШЕН ТЕЛЕФОН: 9 | AQUAVIVASPA-BG.COM**