ПОЛИТИКИ ЗА АНУЛИРАНЕ


Анулации и неустойки

Безплатно анулиране на резервацията 5 дни преди датата на настаняване

Анулиране на резервацията след 5 ден от датата на настаняване се начислява 50% неустойка от цялата стойност на помещението.

Анулиране на резервацията след настаняване без основателна причина се начислява 100 % неустойка.

За групови резервации за повече от 1 помещения безплатно анулиране на резервация 7 дена преди настаняване,

Анулиране на резервацията след 7 ден от датата на настаняване се начислява 50% неустойка от цялата стойност на помещението.

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ


Уебсайтът aquavivaspa-bg.com е собственост на Аква Вива спа ООД. Адрес гр.Велинград Еик.112607126. Политиката за поверителност обхваща обработката на лични данни, предоставени чрез сайта, телефон, имейл или при резервация в Хотел "Аква Вива Спа" чрез системата за резервации на Synergy Consult.

Политиката е съобразена с българското законодателство и Регламент (ЕС) 2016/679. Основни аспекти включват: Лични данни: Всяка информация, предоставена чрез уебсайта, телефон или имейл, която може да ви идентифицира директно или косвено.

Обработка на данни: Събиране, записване, съхранение, промяна, употреба, разкриване, изтриване на лични данни. Принципи на обработка:

Прозрачност: информиране за събирането и обработката на данни. Минимализиране на данните: събиране само на необходимите данни. Точност: актуализация и верност на данните.
Ограничение на съхранението: съхранение само за необходимия период. Поверителност: защита срещу неразрешено обработване и загуба. Обработване на данни: При употреба на уебсайта: информация за браузъра, IP адрес, статистическа информация.

При резервации: данни за личността, контакти, детайли за престоя. С маркетингови цели при съгласие: изпращане на рекламни съобщения. Вашите права: достъп до данните, коригиране, изтриване, възражение срещу обработка.

Съхранение: ограничен период в съответствие с целите на политиката и законодателството. Актуализация на политиката: периодични промени без изрично уведомление.

Политиката е одобрена и публикувана на 20.01.2021г

УСЛОВИЯ НА ПОЛЗВАНЕ ПОЛЗВАНЕ

Общи условия за ползване на Аква Вива спа :
**Адрес и контактна информация на Аква Вива спа**: – Седалище и адрес на управление: гр. Велинград

С настоящите общи условия се уреждат отношенията между гостите и Хотел Аква Вива спа.

I. **Резервации**: – Резервации могат да се извършват чрез уебсайта на хотела, по телефон или на място. – Потвърждение следва след заплащане на депозит. – Плащанията могат да се извършват с кредитна/дебитна карта или по банков път. – При анулиране според условията, сумите се връщат в рамките на 10 работни дни.

II. **Цени**: – Варират според сезона и са на ден. – Включват туристически данък и ДДС. – Допълнителни услуги се заплащат отделно.

III. **Настаняване и напускане**: – Стандартно време за настаняване: след 14:00 часа. – Време за напускане: до 12:00 часа.

IV. **Поведение**: – Уведомление за промени в резервацията или възникнали проблеми. – Спазване на правилата за отношение към имуществото.

V. **Отговорност**: – Хотелът не носи отговорност за лични вещи на гостите. – Отговорност за повреда на оборудването и имуществото.

VI. **Политика за деца**: – Деца под 12 години са придружени от възрастен. – Безплатни бебешки кошари при заявка
.
VII. **Домашни любимци**: – Не приемаме домашни любимци.

VIII. **Разни**: – Прилага се българското законодателство при непълноти в условията.

– Общите условия могат да се изменят периодично без предварително уведомление.

Актуализация на политиката:
Общите условия са одобрени на 20.01.2021 г. и могат да се променят периодично без изрично уведомление.