Уважаеми гости,
Хотел Аква Вива СПА се намира на 150 метра от центъра на Велинград.
Общия капацитет на хотела е 40 души. Всички стай и апартаменти са комфортно обзаведени включват самостоятелна баня с душ или вана и плоско екранен телевизор с кабелни канали. Някои от тях имат също и балкон. Всички общи части, ресторант рецепция и спа център са големи и просторни. Спа центъра на хотела е захранен от извор Власа намира се в квартал Каменица до минералния плаж, с температура 85 градуса. Има много добър лечебен ефект при кожни болести и рани, възпалителни, гинекологични и ставни заболявания.

Животът и здравето на нашите гости и служители са приоритет за нас.

Каква е нашата политика за хигиенни предпазни мерки?
Ние държим изключително на стандартите за хигиена и чистота и предприемаме допълнителни стъпки, за да осигурим безопасността на нашите гости и персонал. Всеки ден правим максималното, така че нашият хотел да отговарят на актуалните изисквания за хигиена и чистота. Нашите стандартни политики и процедури за опазване на здравето и безопасността на хората включват мерки за превенция на широк спектър от вируси, включително COVID-19, и обхващат всичко: от указанията за миенето на ръцете и използването на препаратите за почистване и дезинфекция до процедурите за почистване на стаите за гости и общите части. Специфичните мерки, които Аква Вива Спа приема в тази връзка, включват:

Здраве, безопасност и информираност за нашите служители:
Здравето, безопасността и информираността на нашия персонал са основни в борбата за ефективност на програмата за чистота. Това са и начините, с които съдействаме при този процес:
– Хигиена на ръцете:
Правилното и често миене на ръцете е жизнено важно в борбата с разпространението на вирусите. При нашите ежедневни оперативки на служителите многократно се напомня, че чистотата започва от простите жестове. Важно е за тяхното здраве и това на нашите гости.
– Непрекъснато обучение:
В допълнение към обучението на персонала на хотелско домакинство и хигиенните протоколи, нашият персонал минава и през специално обучение за борба с разпространението на COVID-19
Почистващи препарати и протоколи:
Нашият хотел използва почистващи продукти и протоколи, които са ефективни срещу вируси, включително:
– Хотелски стаи:
Хотелите използват протоколи за почистване и дезинфекция на стаите след напускането на гостите и преди пристигането на следващите, които обръщат особено внимание на най-често докосваните места и предмети.
– Общи зони:
Хотела е увеличил честотата на почистване и дезинфекция в общите пространства, като особено внимание са обръща на плотовете на рецепция, асансьори и бутони в тях, дръжки на врати, общи тоалетни и дори картите на вратите. Зоните в спа Центъра се дезинфекцират щателно и редовно. Във всички общи зони и общи тоалетни има диспансери за дезинфекция на ръцете.